DATAT E UDHËTIMIT 2015

 ORARI UDHËTIMIT 2015

  • NGJYRA KALTËRT UDHËTIMI NGA SUEDIJA
  • NGJYRA KUQE UDHËTIMI NGA KOSOVAus
NISJA NGA SUEDIJA ........ KTHIMI NA KOSOVA
 05 QERSHOR 2015   09 QERSHOR 2015
12 QERSHOR 2015   16 QERSH 2015
19 QERSH 2015   23 QERSH 2015
26 QERSH 2015   30 QERSH 2015
03 KORRIK 2015   07 KORRIK 2015
10 KORRIK 2015    12 KORRIK 2015
 14 KORRIK 2015    24 KORRIK 2015
 27 KORRIK 2015  .............  31 KORRIK 2015
03 GUSHT  2015     ... . .    07 GUSHT 2015  
10 GUSHT 2015    14 GUSHT 2015
17 GUSHT 2015    21 GUSHT 2015
24 GUSHT 2015    28 GUSHT 2015
     
     
     
     
     
     

REZERVIMET MUND TI BENI DUKE THIRRUR NË NUMRIN TELEF:

0737744962

NESE NUK MUND TË NA KONTAKTONI LENE POROSINË DUKE DERGUAR NJË SMS (LETER) DHE NE JU KONTAKTOJM NGA JETA TOURSI MBRENDA 24 OREVE

SHKUMJA ME 20/12 KTHIMI ME 3 JANAR 2014